ACASĂ

Fie pentru băut, pentru cafea sau ceai, pentru duș, spălare de rufe, încălzire sau în propria piscină – BWT asigură calitatea perfectă a apei pentru tine și casa ta!

HOTEL ȘI GASTRONOMIE

Dacă apa este potrivită, produsele sunt corecte: de la cafea și ceai, pâine și produse de patiserie la mâncăruri spumante.

PISCINE ȘI BĂI TERMALE

Planificăm și proiectăm produse de tratare a apei și dezvoltăm tehnici inovative pentru mediul apei de scăldat.

CLĂDIRI ȘI INDUSTRIE

Produse și procese personalizate pentru siguranța igienei în sistemele de apă potabilă și industrială pentru aplicații comerciale și industriale.

PHARMA ȘI BIOTEHNOLOGIE

BWT Pharma & Biotech este cel mai mare furnizor mondial de sisteme pentru generarea, stocarea și distribuția de PW/HPW, WFI și abur pur.

MEMBRANELE - PILĂ DE COMBSTIBIL

BWT oferă membrane inovatoare pentru aplicații în tratarea apei, precum și generarea și stocarea energiei în celulele de combustibil.

ACASĂ

HOTEL ȘI GASTRONOMIE

PISCINE ȘI BĂI TERMALE

CLĂDIRI ȘI INDUSTRIE

PHARMA ȘI BIOTEHNOLOGIE

MEMBRANELE -PILĂ COMBUSTIBIL

PRODUSE BWT

„Apa nu este pur și simplu apă”

De ce suntem complet în elementul nostru cu apă? Pur și simplu: Pentru că suntem implicați în cercetare și dezvoltare în ceea ce privește apa de zeci de ani și înțelegem întregul spectru de tratare a apei ca nimeni altul. Aproape peste tot în ceea ce privește apa, puteți găsi soluțiile de pionierat de la BWT: în gospodăriile private, în comerț și industrie, în produse farmaceutice și biotehnologie, în hoteluri și spitale sau în comunități și orașe.

Lucrăm continuu la dezvoltarea proceselor și produselor care ating cea mai bună calitate a apei pentru o mare varietate de aplicații. Întotdeauna cu scopul de a reduce consumul de materii prime și energie și, astfel, de a minimiza emisiile de CO 2 . Utilizarea tehnologiilor de ultimă generație, spiritul nostru inovator și abordarea noastră ecologică, economică și în același timp socială ne fac o companie care își recunoaște și își acceptă responsabilitatea.

Tehologia apei pentru toate situațiile

Acolo unde scrie BWT, există mulți ani de cunoștințe ale BWT – în toate domeniile de tratare a apei. Fiecare dintre produsele noastre asigură cel mai înalt nivel de siguranță, igienă și sănătate.

 

Industrii și soluții

 

Acasă

Produsele BWT – cum ar fi filtrele de apă, balsamurile de apă și sistemele de protecție la calcar sau sistemele de tratare a apei pentru piscine – asigură o calitate optimă a apei în casa dvs.: de la subsol la acoperiș, de la bucătărie la baie până la piscină – de dimineață până seara.

Bucurați-vă de o plăcere perfectă de băut și de o aromă completă cu ceai și cafea cu apă mineralizată cu magneziu. Sau lăsați-vă răsfățați la duș și la piscină de la cap până în picioare în apa moale și perlată BWT.

Hotel și gastronomie

Profesioniștii în gastronomie și cunoscătorii știu: apa perfectă este unul dintre factorii decisivi pentru gustul cafelei și al ceaiului. Chiar și atunci când vine vorba de potențialul culinar al unui rulou, file de vită sau morcov, nimic nu funcționează fără apă perfectă. Deoarece acest lucru menține legumele crocante și bogate în vitamine în aburul combinat, pâinea crocantă și parfumată provine din cuptor, iar friptura încântă gustul gourmet cu o crustă crocantă. În plus, apa moale asigură vase impecabile, pahare spumante și tacâmuri spumante. Perspective strălucitoare pentru restaurante și hoteluri!

Piscine și băi termale

Apa curată și igienică este o necesitate pentru toate piscinele și spa-urile publice. Este de la sine înțeles că fiecare sistem BWT îndeplinește cerințele și standardele stricte cerute de legi, ordonanțe și reglementări. Hoteluri wellness bine cunoscute și numeroase băi termale au încredere în know-how-ul BWT de zeci de ani.

Dar BWT nu numai că proiectează procese de tratare a apei, ci dezvoltă și implementează proiecte extinse de piscine și băi termale – de la planificare individuală la servicii profesionale în exploatare.

Clădiri și industrie

În fiecare companie comercială și industrială, în fiecare sub-zonă a sistemului de sănătate, în fiecare aplicație municipală sau în tehnologia construcțiilor, sunt impuse cerințe extrem de diferite în tratarea apei.

Datorită experienței noastre de zeci de ani, cunoaștem aceste cerințe și, datorită tehnologiilor și produselor sofisticate, le putem îndeplini în toate industriile. Experții noștri vă vor sprijini în proiectul dvs.: de la analiza apei până la planificare, construcție și punere în funcțiune până la întreținere. Pentru o funcționare fiabilă și economică de mai mulți ani.

Pharma și biotehnologie

Apa este materia primă cea mai frecvent utilizată în industria farmaceutică și biotehnologică. Consumatorii nu sunt adesea conștienți de faptul că majoritatea proceselor necesită apă ultrapură / WFI care trebuie să îndeplinească cele mai stricte standarde legale aplicabile la nivel internațional. Sistemele BWT transformă apa potabilă în apă ultra pură sau BWT Water for Injection (WFI) – în calitatea și cantitatea necesară.

Peste 50 de ani de experiență, soluții personalizate și serviciile noastre complete fac din BWT partenerul perfect pentru sistemele media ultra-pure.

Membranele - pilă de combustibil

Tehnologiile cu membrane sunt de o importanță deosebită în cadrul grupului BWT: membranele nu sunt utilizate numai în tratarea apei și, prin urmare, sunt fabricate de BWT. De asemenea, sunt folosite pentru a genera energie. Un exemplu în acest sens este celula de combustibil pionieră, care funcționează și cu membrane.

BWT nu este doar specialistul în apă curată în toate domeniile imaginabile ale vieții, ci și un motor inovator în ceea ce privește soluțiile pentru generarea durabilă de energie.